Baum und Pferdgarten - mer bærekraftig mote

Baum und Pferdgarten - mer bærekraftig mote

Baum und Pferdgarten er et Københavnbasert motehus, grunnlagt i 1999 av Creative Directors Rikke Baumgarten og Helle Hestehave. Merkevarenavnet ble skapt som et samspill mellom Helle og Rikkes etternavn.

Gjennom det langvarige samarbeidet har Rikke og Helle fortsatt å komplimentere og utfordre hverandre, noe som har i resultert i de mange ettertraktede kolleksjonene deres, fulle av vakre materialer, minneverdige trykk og dristige farger. Som et av de ledende danske motemerkene kan Baum und Pferdgartens designidentitet best beskrives som aldersløs, eksklusiv og overraskende.

“Vi ønsker å utvikle plagg for den motebevisste kvinnen som liker å eksperimentere med det personlige uttrykket sitt. Kolleksjonen vår kan brukes på mange forskjellige måter og av mange forskjellige kvinner. Vi skaper klær som lar deg fortelle din egen historie.”

- Creative Directors, Helle Hestehave og Rikke Baumgarten.

Baum und Pferdgarten er et internasjonalt nisjemerke. Som en merkevare med høye ambisjoner, ekspanderer Baum und Pferdgarten globalt, samtidig som den holder et fast grep om den danske arven sin. I dag er Baum und Pferdgartens kolleksjoner å finne hos utvalgte varehus og forhandlere i mer enn 25 land.

Tilbake til bloggen