Bytte og retur nettbutikk

Returer for nettbutikk Swah.no

Er du ikke 100% fornøyd med ditt kjøp fra Swah.no? Vi aksepterer returer på varer som er i dens originale tilstand innen 14 dager fra dagen du mottar varen. Dette vil si at varen må være tilbake i butikk innen 14 dager fra dagen du hentet varen.

Merk at denne ikke er forhåndsbetalt, og det vil bli trukket 99,- fra refusjonen din, selv ved fri frakt. Ved store forsendelser som inneholder flere enn to varer, dunjakker, kåper og sko som er større og tyngre koster det 149,-

Det er et ekspedisjonsgebyr på 39,- ved å levere den tilbake direkte i butikk, og pakken må sendes med vårt returselskap om du ønsker å sende den i retur.

Hvis du sender den på egen hånd med annet fraktselskap står du ansvarlig om pakken forsvinner eller ikke dukker opp. Sender du på eget ansvar kan du altså i verste fall risikere ugyldig retur og får ikke refundert pengene. Det må også sørges for at det er levering i butikk og ikke på posten eller lignende, da vi ikke har mulighet til å hente. 

Overtrer det 14 dager før den er tilbake i butikk fra den dagen du har mottatt den, vil du risikere at returen er ugyldig eller at det komme et ekstra forsinkelses og administrasjonsgebyr på sendingen på kr 99,- Du har selv ansvar for at pakken kommer frem i tide, og retur må bestilles via Swah sin supportmail: support@swah.no

VARENS TILSTAND

Enhver vare du returnerer må være i samme tilstand som du mottok den. Vi undersøker nøye alle sømmer og evt mangler, og fotograferer alle produkter før de blir sendt ut. Returnerte varer kan ikke være brukt, vasket eller endret på noen måte. Vær også forsiktig med bruk av sminke, deodoranter, kremer eller parfyme med prøving. Kommer plagget tilbake i uegnet stand, med duft, svettelukt, sminke eller sømmer som er skadet, vil returen være ugyldig. Hvis vi mottar en vare i uegnet tilstand, vil returen bli ugyldig og du vil få varen i retur uten forvarsel. 

DEFEKT VARE

Hvis du oppdager at et produkt du har mottatt hos oss har en defekt skal du ta kontakt med kundeservice så raskt som mulig med en formell klage, for å få en erstatningslevering eller, hvis det ikke er mulig, refundert pengene.

Det samme gjelder hvis du oppdager at et produkt har blitt ødelagt gjennom transport eller hvis du oppdager andre avvik i leveringen, f.eks. at antall produkter er feil eller produkt modellen avviker fra bestillingen din. 

Hvis du ønsker å levere en klage må dette skje innen 7 dager etter levering. 

 

BYTTE

Alle varer vil bli individuelt evaluert. Hvis du vil bytte varen til en annen farge eller størrelse, er du nødt til å returnere ordren og bestille på nytt.  Send en mail til support@swah.no om du ønsker dette, så vi ikke belaster deg for frakt to ganger. 

TILBAKEBETALING

Når returen din blir godkjent, vil vi tilbakebetale pengene på samme betalingsmåte som ved bestilling av ordren.  


Pakker som ikke blir hentet:


Pakker som sendes via Postnord og ikke hentes innen fristen blir returnert til oss. For alle ordrer som ikke hentes forbeholder vi oss retten til å fakturere kostnader for returfrakt, ekspedisjonsavgift og håndteringsavgift på 249,-. Vi kansellerer også automatisk ordren når vi mottar den.

Klikk og hent som ikke blir hentet innen syv dager, blir refundert, og belagt et ekspedisjonsgebyr på kr 99,- Du kan kontakte oss på support@swah.no om du trenger lenger hentetid. 

VARER SOM IKKE KAN RETURNERES:
Grunnet hygieneårsaker kan ikke strømpebukser, badetøy, øredobber, smykker, hårklemmer, kosmetikkprodukter og munnbind 
returneres. Dersom nevnte produkter blir returnert til oss vil varene bli tilbakesendt til deg. Du vil bli ytterligere belastet 99,- for returfrakt.

Returer kan ta opptil 14-21 dager å mottas og behandlet. Når returen er behandlet og godkjent vil du få tilbakebetalt pengene på samme måte som ved bestilling. Det kan ta opptil 5 virkedager før pengene er inne på konto, avhengig av betalingsmåte.  Har du betalt med Klarna må du selv ta kontakt med dem for å utsette betaling om returen tar lenger tid. 

SALGSVARER

Vi aksepterer også returer på salgsvarer som er i dens originale tilstand innen 14 dager fra dagen du mottar varen. Samme regler gjelder som nevnt over på ordinære varer.

DETTE GJØR DU VED EN RETUR:

Dersom du ønsker å returnere din vare, send oss en epost med ordrenummer til support@swah.no. Du vil få tilsendt din returlapp tilsendt fra vårt fraktselskap cargonizer på mail innen 24 timer. ( Ved helg eller helligdag må det påberegnes ekstra tid ) 


( Sjekk søppelmail også, returetikett kommer fra vårt fraktselskap cargonizer/Logistra )

- Skriv ut din returseddel

- Lever pakken til nærmeste PostNord utleveringssted. Merk at pakken ikke kan sendes med Bring eller andre transportører eller legges i postkasse. 

Du får en bekreftelse på mail så fort vi har behandlet din retur. Vi gjør oppmerksom på at behandling av retur kan ta 2-3 uker. 

 

NB: Ved klikk og hent, gjelder butikkens egne retur- og bytteregler. Vi har ingen deponering eller åpent kjøp, men tilbyr fem dagers bytterett evt tilgodelapp.