Hvem er Swah?

Forestill deg at du vet reisen til plagget du holder i hånden. Du vet at hendene som har sydd stingene jobber under riktige og etiske forhold og får den lønnen som de har rett på. Du vet at det ikke er benyttes giftige kjemikalier i produksjonen som forurenser feks drikkevannet til et land som allerede sliter med nok rent drikkevann. Eller at det ikke påfører de ansatte på/rundt fabrikkene farlige sykdommer som en konsekvens av dette.

Du vet at merket bruker mer bærekraftige materialer som kan leve lenger, og ikke bidrar til mer plastavfall. Du får kanskje også vite at merket til produktet du holder i hånden kun samarbeider med fabrikker og underleverandører som har signert code of conduct eller BCSI. Det er en denne type informasjon Swah ønsker å finne ut av for deg før du handler. Vi vil vite mest mulig, og slutter aldri å grave frem mest mulig kunnskap for kundene våre.

 

Swah ønsker å være en premissaktør i markedet, som fokuserer på skandinaviske og europeiske merker for kvinner, som tenker på fremtiden og har etiske og mer bærekraftige målsetninger. Vi starter alltid reisen med å stille merkene noen spørsmål.

 

  1. Hvor bærekraftig er merket i dag?
  2. Hvilken forbedringer og mål er satt for bærekraft den kommende tiden?
  3. Hvor er merket produsert og under hvilken forhold? 
  1. Er merket transparent om deres produksjon og deres "avtrykk"? Noen GOTS sertifiseringer / fair trade eller lignende?
  2. Har merket og evt deres underleverandører signert "Code of Conduct"?

 

Vår visjon er klar og tydelig:

Vi lover å inspirere, og gi deg verktøykassen du trenger for en mest mulig bærekraftig og etisk garderobe. Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig handleopplevelse fylt med god stemning, der du ikke kan vente med å komme hjem for å hoppe inn i de nye klærne dine. 

 

Swah Bærekraft Miljø

Kontaktskjema