Untold Stories om bærekraft på Swah

Untold Stories om bærekraft på Swah

ANSVAR

Favorittklærne dine er mer enn bare et enkelt tøystykke. Kvaliteten på plagget, hvor det er produsert, hvordan menneskene som lager det blir behandlet – dette er alle viktige saker for Untold Stories.

Untold Stories-kolleksjonene er basert på mottoet LOVE. WEAR. REPEAT. Et tidløst utseende sikrer klær med lang levetid, slik at du kan gjenoppdage favorittplaggene dine gjennom flere sesonger. 

Klærne er laget for å tåle daglig bruk. De fokuserer på bærekraftig produksjon og arbeid med naturfibre samt å sørge for at våre fabrikkarbeidere og ansatte blir tatt godt vare på. Derfor prioriterer Untold Stories å produsere klærne i Europa, forkorte transportveien og redusere karbonavtrykket, samtidig som de gjør så mye som de kan fra kontorer i Oslo.

Alle deres leverandører har signert en Code of Conduct. Untold Stories viktigste partner, er involvert i 90 prosent av produksjonen deres, er GOTS-sertifisert og samarbeider også med SGS.

Moteindustrien har tradisjonelt stått overfor store utfordringer når det gjelder bærekraft, og vi må alle strebe etter å ta enda bedre beslutninger for fremtiden vår. Derfor vil Untold Stories alltid fortsette arbeidet med å styrke dem som en bærekraftig merkevare.

Swah fører store deler av Untold Stories sin kolleksjon, både på nett og i fysisk butikk. Velkommen inn for en hyggelig handel på Swah Sandvika eller swah.no

Tilbake til bloggen