Untold Stories på Swah

ANSVAR

Favorittklærne dine er mer enn bare et enkelt tøystykke. Kvaliteten på plagget, hvor det er produsert, hvordan menneskene som lager det blir behandlet – dette er alle viktige saker for Untold Stories.

Untold Stories-kolleksjonene er basert på mottoet LOVE. WEAR. REPEAT. Et tidløst utseende sikrer klær med lang levetid, slik at du kan gjenoppdage favorittplaggene dine gjennom flere sesonger. 

Klærne er laget for å tåle daglig bruk. De fokuserer på bærekraftig produksjon og arbeid med naturfibre samt å sørge for at våre fabrikkarbeidere og ansatte blir tatt godt vare på. Derfor prioriterer Untold Stories å produsere klærne i Europa, forkorte transportveien og redusere karbonavtrykket, samtidig som de gjør så mye som de kan fra kontorer i Oslo.

Alle deres leverandører har signert en Code of Conduct. Untold Stories viktigste partner, er involvert i 90 prosent av produksjonen deres, er GOTS-sertifisert og samarbeider også med SGS.

Moteindustrien har tradisjonelt stått overfor store utfordringer når det gjelder bærekraft, og vi må alle strebe etter å ta enda bedre beslutninger for fremtiden vår. Derfor vil Untold Stories alltid fortsette arbeidet med å styrke dem som en bærekraftig merkevare.

Swah fører store deler av Untold Stories sin kolleksjon, både på nett og i fysisk butikk. Velkommen inn for en hyggelig handel på Swah Sandvika eller swah.no.

 

Kontaktskjema