Abrand - Future Friendly

Grunnleggerne av Abrand har alltid vært opptatt av å være en gamechanger. All denim laget av Abrand er laget mest mulig bærekraftig, og vi er enda ikke i mål. Å minimere vannbruk i produksjonen, er et prosjekt de har jobbet med siden oppstart. Å produsere et par jeans krever 7500 liter vann, like mye som et gjennomsnittelig menneske dirikker på syv år.

Abrands "Future Friendly" Eco kolleksjon, gjør at man sparer vann på en nytt nivå. Vann er en av våre mest dyrebare naturressurser nå og for fremtiden og Abrand jobber kontinuerlig med fabrikkene fra oppstart til ferdigproduksjon, for å sikre at du ikke bare ser bra ut i et par jeans, men kan føle deg enda bedre også.

 

Vannmengden som benyttes kan variere fra style til style, men 30% av vannet blir resirkulert og brukt igjen med en gang. Og de skal snart øke det til 50% innen de neste 12 månedene. Vannet blir deretter transportert av eksterne fasiliteter og videre renseprosesser blir utført. Etter den siste renseprosessen kommer vannet tilbake for å brukes igjen. 

Kontaktskjema